WS Computers & Consultancy analyseert uw noden en levert informatica oplossingen op maat, gaande van verkoop van pc's, notebooks, netbooks, handheld, servers en netwerkinfrastructuur, domeinregistratie, nameserverregistratie en hosting tot applicatie en website ontwikkeling in Joomla, Lotus Domino, aspx. Voor meer info kan u het betreffende onderwerp aanklikken in onze navigatiebalk.

HP Envy Curved 34

All in one computer, niets anders dan dit prachtige scherm, toetsenbord en muis op de tafel. De ultra krachtige computer is ingebouwd in het scherm.

HP ENVY curved 34

€2,316.00
(Incl. 21% tax)

Productbeschrijving HP ENVY Curved 34-a200nb - Core i7 6700T 2.8 GHz - 8 GB - 1.128 TB - LED 34"

Lees meer: HP Envy Curved 34

Upgrade gratis naar Windows 10, de beste Windows ooit

Windows 10 laptop mobile

De eenvoudigste manier om de gratis upgrade te ontvangen is om de app Windows 10 downloaden te ontvangen. De app bevat informatie over Windows 10, voorziet in een compatibiliteitsrapport dat controleert of uw apps, programma's en apparaten in Windows 10 werken, en bevat informatie over hoe u uw gratis upgrade reserveert.

Als u een apparaat hebt dat hiervoor in aanmerking komt waarop een legitieme versie van Windows 7 SP1 of Update voor Windows 8.1 wordt uitgevoerd en waarop Windows Update is ingeschakeld, wordt de app Update voor Windows 8.1downloaden automatisch als Windows-pictogram weergegeven in het systeemvak aan de rechterkant van de taakbalk. Klik of tik op het pictogram om de app Windows 10 downloaden te openen en ga aan de slag.

Lees meer: Upgrade gratis naar Windows 10, de beste Windows ooit

Herontdek Windows

Maak kennis met Windows 8Herontdek Windows 8

Windows 8 en Windows RT zijn gericht op jou – je familie en vrienden, je apps en je spullen. Door nieuwe onderdelen als het Startscherm, charms en het Microsoft-account ben je minder bezig met zoeken en kun je dus meer doen. En dan is er ook de Windows Store, een compleet nieuwe marktplaats voor apps. Windows beschikt al over een aantal apps maar in de Store vind je er nog veel meer. En er is de nieuwe webbrowser – sneller, veiliger en intuïtiever: Internet Explorer 10.

Bekijk de filmpjes hier om kennis te maken met Windows 8 of te zien wat er veranderd is.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden voor een upgrade van uw computer naar Windows 8, neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Norton 360 nieuwste versie, upgrade gratis

De nieuwste Norton 360 nieuwe versieNorton 360 is beschikbaar. Wie een vorige versie heeft kan zijn installatie upgraden naar de laatste versie via het Norton Upgrade Center. Dit is gratis! Neem contact op met ons indien je problemen hebt bij de upgrade.

Of neem contact met ons op voor meer informatie indien je Norton product is vervallen, wij kunnen u een upgrade code bezorgen, doen voor jou de installatie en kijken bovendien bij de installatie uw computer even na. De prijs is afhankelijk van welk Norton product je upgrade.

U kan Norton 360 ook gewoon online bestellen, wij sturen u de installatie cd op. De kostprijs van Norton 360 voor 1 gebruiker en 3 pc's is:

- 79 euro incl btw - voorradig 

Neem contact met ons op om Norton 360 te bestellen...

Lees meer: Norton 360 nieuwste versie, upgrade gratis

Uw eigen zoekmachine maken en google.be instellen als zoekmachine in IE8 en IE9

In Internet Explorer 9 is de link om uw eigen zoekmachine te maken ver te zoeken.Google

Om google.be in te stellen als zoekmachine klik je op de link hieronder. In de pagina die daarna geopend wordt klik je op de knop "Click to install" Vink aan dat je de nieuwe zoekmachine als standaard wil gebruiken en dat ze een eventueel bestaande Google link moet overschrijven. Dit lukt ook met internet verkenner 8.

Google.be zoekmachine:
http://www.iegallery.com/bd/addons/detail.aspx?id=6218

Waar komen kilo, mega, giga, en al die andere prefixen vandaan? En wat betekenen ze?

Deze termen zijn onze taal binnen gekomen. Iedereen gebruikt deze termen, en vooral in combinatie met "byte" zijn ze alledaags geworden. Maar waar komen ze vandaan en wat betekenen ze?

Moeten we voor Kilo vermenigvuldigen of delen met 1000 of met 1024 ? Dit is afhankelijk van de context waarin je de term gebruikt. Als je rekent in het decimale talstelsel (bijv gram, liter, meter) dan is 1 kilo x 1000, als je rekent in het binaire talstelsel (bytes) dan is 1 kilo x 1024.

Alle termen zijn gedefinieerd in de  Internationale Standaard ISO31

Lees meer: Waar komen kilo, mega, giga, en al die andere prefixen vandaan? En wat betekenen ze?