PC & Notebook

Wij adviseren Acer, HP, Lenovo ea notebooks & pc's met Windows 10. Het is ons echter onmogellijk om prijzen van alle toestellen up to date te houden op onze webstek. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het toestel van uw keuze via onze contact pagina, al dan niet met de nodige software.

U kan bij ons een offerte aan te vragen voor om het even welk type of merk van computer zoals Apple, HP, Lenovo (IBM) of andere.

Wij voorzien in een offerte altijd Norton Security als beveiligings software, en wij installeren gratis de laatste versie van open office. Bij een notebook voorzien we bovendien ook een draagtas en een muis.

U kan ook opteren om Microsoft Office te nemen. Bij een nieuwe pc kost een Office voor thuisgebruik en zelfstandigen 250 euro incl btw, incl levering en installatie. Office 365 Home kost 100 euro incl btw, en Office 365 Personal kost 70 euro incl btw.

Office 365 voor thuisgebruik bevat het gebruiksrecht voor 5 gebruikersaccounts op 5 toestellen voor Word, Excel, Powerpoint, Publisher, Access, OneNote, Outlook, OneDrive, en 60 minuten beltegoed voor Skype. Elk van de 5 gebruikersaccounts krijgt 1TB opslagcapaciteit op OneDrive.

Al onze prijzen zijn incl btw, recupel, reprobel en bebat en kunnen worden gezwijzigd zonder voorafgaand bericht.

Office vergelijken

Zoek