PC & Notebook

Wij adviseren Acer, HP, Lenovo ea notebooks & pc's met Windows 10. Het is ons echter onmogellijk om prijzen van alle toestellen up to date te houden op onze webstek. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het toestel van uw keuze via onze contact pagina, al dan niet met de nodige software.

U kan bij ons een offerte aan te vragen voor om het even welk type of merk van computer zoals Apple, HP, Lenovo (IBM) of andere.

Wij voorzien in een offerte altijd Norton Security als beveiligings software, en wij installeren gratis de laatste versie van open office. Bij een notebook voorzien we bovendien ook een draagtas en een muis.

U kan ook opteren om Microsoft Office te nemen. Bij een nieuwe pc kost een Office voor thuisgebruik en zelfstandigen 250 euro incl btw, incl levering en installatie. Office 365 Home kost 100 euro incl btw, en Office 365 Personal kost 70 euro incl btw.

Office 365 voor thuisgebruik bevat het gebruiksrecht voor 5 gebruikersaccounts op 5 toestellen voor Word, Excel, Powerpoint, Publisher, Access, OneNote, Outlook, OneDrive, en 60 minuten beltegoed voor Skype. Elk van de 5 gebruikersaccounts krijgt 1TB opslagcapaciteit op OneDrive.

Al onze prijzen zijn incl btw, recupel, reprobel en bebat en kunnen worden gezwijzigd zonder voorafgaand bericht.

Office vergelijken

Service hulp en onderhoud

Virussen, spyware en andere problemen oplossenWij werken met een vaste prijs voor een interventie.

  • 50 euro incl btw indien minder dan een uur én bij ons ter plaatste
  • 100 euro incl btw in alle ander gevallen

Hierin kan:

  • een cleanup van 1 computer voorzien worden, inclusief scannen en verwijderen van spyware, virussen andere kwaardaardige software of
  • een herinstallatie van windows

In bepaalde gevallen kan het zijn dat we veel meer werk hebben dan voorzien, bijv om foute clusters op de harde schijf te herstellen, maken en terug zetten van backups, indien u zelf een kopij van de backup bestanden wenst, indien u extra uitleg wenst over het gebruik van software of hardware, en dan kan het zijn dat onze prijs hoger oploopt en dat u meer dient te betalen. In het geval dat u kiest voor een vaste prijs wordt u op voorhand op de hoogte gebracht, u weet dan op voorhand hoeveel u zal moeten betalen. Zonder afspraak hierover werken we per begonnen werkuur.

Supplement voor verplaatsingen buiten het waasland per kilometer vanaf Belsele met een minimum van 15 € per verplaatsing aan 0,30 euro per gereden kilometer.

In de prijs van een interventie zit NOOIT de levering van hardware of software inbegrepen!

Herstellingen van notebooks en desktop computers

WS Computers kan uw computer repareren!Wij herstellen uw computer (laptop, notebook, e-book, desktop, minitower, aio, server)

Wij kunnen elke computer repareren ongeacht het merk. Wij doen veel reparaties aan: Acer, Compaq, Dell, Sony, Fujitsu Siemens, Gateway, HP, IBM, Lenovo, Toshiba, Micropoint, Asus, Medion, Laser, Promedion, MSI, Packard Bell, Samsung, voornamelijk het vervangen van schermen en inverters (backlights), geheugen en harde schijven, toetsenborden en covers, en andere onderdelen. Wij doen ook upgrades van firmware.

Een computer herstellen is niet zo duur als men vaak denkt. Wij geven u op voorhand ook de kostprijs door. U krijgt altijd een vrijblijvende prijsopgave.

No cure, no pay 

Aan het maken van het bestek is wel een kost verbonden van 75 euro incl btw. U betaalt deze kostprijs niet indien u akkoord bent met het bestek en we het toestel voor u kunnen herstellen. U betaalt deze kostprijs ook niet indien wij vaststellen dat het toestel onherstelbaar is.

Bij elke herstelling krijgt u van ons bovendien 3 maanden garantie op de herstelling.

Neem contact met ons op om een herstelling aan te melden!

Smart E-id kaart lezer kopen om aan te melden op Tax-on-web en online belastingbrief in te vullen

PRIJSUPDATE !!!

Conceptronics E-Id Kaart lezerHet is weer de tijd van het jaar dat de belastingbrief ingevuld moet worden. Geen leuk werkje, maar het kan snel en eenvoudig via Tax-on-web. Om te kunnen aanmelden op Tax-on-web heb je een token nodig, die kan je gratis aanvragen, maar moet enkele weken wachten op de levering er van. Of je kan onmiddellijk aanmelden via je identiteitskaart met een E-ID kaart lezer.

De kostprijs van een Smart E-ID kaart lezer bedraagt 15 euro incl btw en verzending

€12.40
(Incl. 21% tax)

De Smart E-ID card reader is een kaart lezer voor oa de Belgische identiteitskaarten. Deze kaartlezer sluit je aan op een van de usb poorten van je computer. De software om de Belgische E-id kaarten te kunnen lezen, kan je gratis downloaden. De installatie er van is zeer eenvoudig. Na de installatie sluit je de kaartlezer aan en kan je onmiddellijk je E-id kaart uitlezen.

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt over onze Smart Eid Card Reader of als het niet lukt om hem hier online te bestellen...

Lees meer: Smart E-id kaart lezer kopen om aan te melden op Tax-on-web en online belastingbrief in te vullen

Apple iMac MacBook iPhone iPad iPod

iPad 2 / iPhoneApple iMac iBook iPad iPhone iPodBij WS Computers VOF kan u alle Apple producten zoals iMac en Macbook, iPhone en iPad verkrijgen, maar ook accessoires zoals Airport, Time Capsule en Apple TV. Ook voor de installatie en configuratie van uw Apple toestellen in uw bestaand netwerk kan u bij ons terecht.

De prijzen zijn in principe dezelfde als op de apple store. In bepaalde gevallen kan dit verschillend zijn, maar dan wordt u op voorhand op de hoogte gebracht van het prijsverschil.

Alle bij ons bestelde apparaten worden door ons voor u ingesteld, bij u geleverd en aangesloten.

Neem contact op met ons indien u meer informatie wenst !

Unlock Blackberry

Unlock Blackberry

Heb je een gelockte Blackberry dan kan je deze unlocken door een geldige MEP2 code in te voeren, maar let op! Je kan de MEP2 code slechts enkele malen invoeren! Daarna wordt je Blackberry volledig geblokkeerd.

Indien je geen MEP2 code hebt, dan kan WS Computers deze voor slechts 20 euro voor jou aanmaken. Vul onderstaande bestelbon in en maak de betaling in orde. Bezorg ons de nodige gegevens (we sturen jou een mail waarin alle nodige gegevens worden opgevraagd).  We sturen jou daarna de MEP2 code door per mail. We sturen jou ook alle nodige stappen door die je moet nemen in het menu van je Blackberry om de MEP2 code te kunnen invoeren.

Ook indien je Blackberry volledig geblokkeerd is (MEP2 code werkt niet meer) kunnen wij je helpen en hem terug deblokkeren. Je moet je toestel daarvoor naar ons opsturen. Wij kunnen hem dan deblokkeren voor de kostprijs van 80 euro incl btw. In deze prijs zit ook de aanmaak van de MEP2 code inbegrepen. Vul hiervoor onderstaande bestelbon in, bezorg ons je toestel, maak de betaling in orde, en we sturen u uw gedeblokkeerde toestel terug. In de prijs is de terugzending van het toestel via Kiala inbegrepen. Je toestel wordt ongeveer 1 week na ontvangst en betaling terug gestuurd.

Neem contact met ons op om uw MEP2 code of uw Blackberry unlock te bestellen...

Lees meer: Unlock Blackberry

Acer Advantage

AcerAdvantage Warranty Pack 3 jaarRegistreer hier uw AcerAdvantage garantie uitbreiding (u dient deze eerst aan te schaffen en te registreren binnen 90 dagen na aankoop van een Acer product)

AcerAdvantage is een Benelux programma dat u kunt aanschaffen bij Acer-producten zoals Notebooks, Personal Computers, LCD-monitoren, Projectoren, Servers en Disk Arrays.

Het programma biedt voor de verschillende producten een garantie-uitbreiding van drie jaar met verschillende implementatiemogelijkheden,(Afhankelijk van het gekozen product en garantie-uitbreiding: check de specfieke pagina's per productgroep voor meer details) zoals: service bij Acer-reparatiecentra of on-site bij de klant, met responsetijden die variëren van 4 uur tot 2 dagen, dekking van 5 tot 7 dagen per week en van 9 tot 24 uur per dag, snelle reparatietijden via het AcerAdvantage geprivilegieerde klantenprogramma en tijdelijke vervangende apparatuur om de maximale beschikbaarheid van het aangekochte product te garanderen.

Bovendien geeft het u een serie extra voordelen zoals gratis reparaties bij ongevalschade (notebooks) en een prioriteitsreparatie binnen 5 werkdagen, recht op technische ondersteuning per telefoon, fax of on-line gedurende de volledige looptijd van de uitgebreide garantie (excl. telefoonkosten) en de kans om, rechtstreeks via Acer, een reservebatterij (notebooks) aan te schaffen met dertig procent korting.

Met het AcerAdvantage-programma willen we u ervan verzekeren dat u drie tot vijf jaar lang altijd kunt rekenen op toegewijde en tijdige service in elk EEG-land en zo optimaal gebruik kunt maken van het door u aangeschafte product.

Lees meer: Acer Advantage

Zoek