Upgrade gratis naar Windows 10, de beste Windows ooit

Windows 10 laptop mobile

De eenvoudigste manier om de gratis upgrade te ontvangen is om de app Windows 10 downloaden te ontvangen. De app bevat informatie over Windows 10, voorziet in een compatibiliteitsrapport dat controleert of uw apps, programma's en apparaten in Windows 10 werken, en bevat informatie over hoe u uw gratis upgrade reserveert.

Als u een apparaat hebt dat hiervoor in aanmerking komt waarop een legitieme versie van Windows 7 SP1 of Update voor Windows 8.1 wordt uitgevoerd en waarop Windows Update is ingeschakeld, wordt de app Update voor Windows 8.1downloaden automatisch als Windows-pictogram weergegeven in het systeemvak aan de rechterkant van de taakbalk. Klik of tik op het pictogram om de app Windows 10 downloaden te openen en ga aan de slag.

Wanneer u uw upgrade hebt gereserveerd, krijgt u een melding wanneer Windows 10 gereed is voor uw apparaat, en u kunt de upgrade direct starten of een tijd selecteren die u beter uitkomt.

Als u uw gratis upgrade naar Windows 10 al hebt gereserveerd, kunt u Windows 10 downloaden. U kunt de upgrade dan meteen uitvoeren of zelf een geschikt tijdstip kiezen.

Wil je weten of je computer systeem en aparaten geschikt zijn voor een upgrade naar Windows 10 of heb je toch problemen bij de upgrade naar Windows 10, neem dan contact met ons op.

Let op: Microsoft belt klanten niet voor hulp bij de installatie of voor technische ondersteuning bij Windows 10. We sturen ook geen e-mail waarin upgrade- of installatiebestanden zijn bijgevoegd.