Phishing

Phishing

Met Office365 zijn er voor de “phishers” nieuwe interessante pistes bijgekomen om phishing te proberen zoals bv via bestanden op OneDrive, Teams of de Sharepoint Portal. We raden iedereen aan om een verhoogde waakzaamheid aan de dag te leggen met betrekking tot Phishing.

Phishing is een vorm van internetfraude waarbij men probeert om diverse professionele en persoonlijke inloggegevens te bemachtigen. Phishing e-mails maken misbruik van het ogenblik waarop je even niet oplet, of waarop je met andere dingen bezig bent. Het bestaat uit het misleiden van mensen door ze te lokken naar bijvoorbeeld een valse (bank)website, die een kopie is van de echte website, om ze daar – nietsvermoedend – te laten inloggen met hun naam en wachtwoord of hun creditcardnummer.

Hierdoor krijgt de fraudeur de beschikking over deze gegevens met alle gevolgen van dien. De fraudeur doet zich hierbij voor als een vertrouwde instantie of persoon.

Read More

Snel je eigen privacy policy aanmaken

Wat moet er in een privacy policy staan, wat mag er zeker niet ontbreken.

Gebruik onderstaande URL, vervang "WS Computers VOF" in de URL door je eigen naam, en je hebt een goede basis om mee van start te gaan.

https://appcdn.media/privacy/?app=WS%20Computers%20VOF

Upgrade gratis naar Windows 10, de beste Windows ooit

Windows 10 laptop mobile

De eenvoudigste manier om de gratis upgrade te ontvangen is om de app Windows 10 downloaden te ontvangen. De app bevat informatie over Windows 10, voorziet in een compatibiliteitsrapport dat controleert of uw apps, programma's en apparaten in Windows 10 werken, en bevat informatie over hoe u uw gratis upgrade reserveert.

Als u een apparaat hebt dat hiervoor in aanmerking komt waarop een legitieme versie van Windows 7 SP1 of Update voor Windows 8.1 wordt uitgevoerd en waarop Windows Update is ingeschakeld, wordt de app Update voor Windows 8.1downloaden automatisch als Windows-pictogram weergegeven in het systeemvak aan de rechterkant van de taakbalk. Klik of tik op het pictogram om de app Windows 10 downloaden te openen en ga aan de slag.

Read More