Microsoft Azure Cloud Services

Geen kosten op voorhand, betaal enkel voor wat je effectief gebruikt !

Microsoft Azure biedt een steeds grotere waaier van cloud oplossingen met een ongekende capaciteit aan resources en garanties. Door van deze cloud diensten gebruik te maken, hebt u steeds beschikking over de krachtigste state-of-the-art infrastructuur en kan u toepassingen bouwen die steeds en overal voor u ter beschikking zijn.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de aanschaf van dure server hardware of over defecten. U gebruikt wat u nodig hebt, en betaald enkel wat u gebruikt. Hebt u acuut nood aan  meer resources, dan verhogen we ze gewoon. Is de nood over, dan verminderen we ze terug. Hebt u bepaalde diensten niet meer nodig, schakelt u ze gewoon uit en u hoeft er ook niet meer voor te betalen. De facturatie gebeurd maandelijks.

Wij zijn gecertificeerd door Microsoft voor het bouwen, voor het onderhoud en het beheer van uw Azure Cloud omgeving en zorgen voor een naadloze integratie met uw eigen netwerk omgeving.

Read More

Microsoft 365 voor thuis en bedrijven

Wij zijn gecertificeerd door Microsoft voor het onderhoud en beheer van uw Office 365 abonnement. Onderhoud en beheer is in de prijs inbegrepen. Het abonnement wordt automatisch vernieuwd en de facturatie gebeurd maandelijks of jaarlijks op de vervaldag *

Migratie naar Office 365 een goed idee !

Read More

CPanel Webhosting

Prijzen van onze basis pakketten:Webhosting

  • Standaard hosting: 45 € per jaar (slechts 3,75 euro per maand)
  • Xlarge hosting: 75 € per jaar (slechts 6,25 euro per maand)
  • Reseller hosting: 240 € per jaar - of neem contact met ons op voor een aangepaste offerte !

Wij bieden webhosting aan met een eigen control panel (CPanel) per account, en dit aan zeer gunstige prijzen! Bestel hier uw hosting pakket!

Elk webhosting pakket is steeds gekoppeld aan een of meerdere domeinnaam. De eerste domeinnaam  (.be, .eu, .com, .nl) is inbegrepen in de prijs van onze pakketten.

Voorgeïnstalleerde software en upgrades via Softaculous op al onze hosting accounts, met 1 klik op de knop kiest u welke software er voor u geïnstalleerd wordt:

Joomla, WordPress, Drupal, Pivot, b2evolution, Soholaunch, Moodel, Mambo, ocPortal, PostNuke, Xoops, Code Igniter, Coranto, Coppermine, Advanced Poll, LimeSurvey, Aardvark TopSites, WebCards, Contact Form, SiteBar, iTron Clock, Feed On Feeds, CubeCart, Magento, html, php, frontpage, cgi en vele andere

Optioneel kan u gebruik maken van Office 365 als mail systeem. Wij zijn gecertificeerd door Microsoft en een ideale partner om het beheer van uw Office 365 omgeving voor u te doen.

Registreer nu uw nieuwe domeinnaam en web hosting pakket

Read More

Domeinregistratie

Uw .be domein registeren

  • Voor 15 € incl BTW per jaar (geen setupkosten) kan je je eigen .be, .eu, .com, .nl domein laten registeren
  • Voor 20 € incl BTW per jaar (geen setupkosten) kan je je eigen .info, .org, .net domein laten registeren
  • Voor 35 € incl BTW per jaar (geen setupkosten) kan je je .vlaanderen, .gent of .brussels domein laten registreren
  • Neem contact op voor de prijs van een domein onder een andere TLD

 domain name wscomputers.be

Ook domeinnamen met een andere TLD (.be, .nl, .vlaanderen, ...) kan je bij ons laten registreren.  Neem contact op voor de prijs voor de domeinnaam met de door u gewenste TLD.

Read More

VOIP telefonie

Met onze VOIP telefonie oplossing, hebt u uw eigen centrale in de cloud, kan je je telefoontoestellen aansluiten op je centrale via het internet, kan je gebruik maken van de softphone app op je smartphone en ben je eender waar en wanneer online beschikbaar.

Voip Telefonie

Read More