FIAT Ducato 2.3 bestelwagen huren

U plant het ophalen van meubelen, een onverwachte levering, of een grote of kleine verhuis en u wilt een bestelwagen huren ?

Wij hebben een Fiat Ducato 2.3JTD (110pk) bestelwagen ter beschikking. Deze bestelwagen heeft een laadruimte van 2670mm lengte, 1870mm breedte en 1662mm hoogte (L1H1). Onze bestelwagen beschikt tevens over een trekhaak. U hebt enkel een rijbewijs B nodig. De kostprijs voor de huur van onze bestelwagen bedraagt 50 euro excl btw per dag.

Onze bestelwagen voldoet aan de euro 3-norm en heeft een roetfilter, u mag er mee in de lage emissie zones rijden.

Reserveer nu onze Fiat Ducato bestelwagen. Bij afhaling betaalt u een waarborg van 450 euro + de huurprijs.

De huurprijs van onze bestelwagen Fiat Ducato 2.3 bedraagt slechts

- 50 euro excl btw / dag

Neem contact met ons op om een reservatie van onze bestelwagen te bestellen...

U dient de bestelwagen zelf af te halen en terug te brengen. Af te leggen kilometers zijn onbeperkt. Brandstoftank moet gevuld zijn met dezelfde hoeveelheid diesel bij het terug brengen als waarmee u hem hebt ontvangen.

U dient ouder te zijn dan 23 jaar en in het bezit van een Europees rijbewijs type B. Wij vragen een kopij van een Belgische identiteitskaart. Niemand anders dan de opgegeven bestuurder bij aanvang van het contract mag met de bestelwagen rijden. U mag met onze bestelwagen enkel in België en de buurlanden rijden.

Alle schade die u toebrengt aan het voertuig en boetes die tijdens de huurperiode verkregen worden, zullen aangerekend worden. De waarborg krijgt u enkele dagen terug gestort nadat u de wagen schadevrij terug gebracht hebt, verminderd met eventuele kosten (schade of brandstof).

Betaling kan contant of met de bancontact smartphone app.

In de huurprijs is de verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid inbegrepen. Er is een vrijstelling voor burgerlijke aansprakelijkheid van 750 euro, voor eigen schade van 2500 euro. U dient zelf in te staan voor de verzekering van de te vervoeren goederen. U kan onder geen beding gebeurlijke schade onder welke vorm of uit welke oorzaak dan ook van ons terug vorderen. Bij ongeval, brand of diefstal is tussenkomst van de politie verplicht. Dit dient ons onmiddellijk gemeld te worden. In geval van een ongeluk dient u de politie te contacteren, zij bekijken de schade en zorgen ervoor dat de nodige documenten opgemaakt worden.

U zal persoonlijk volledig aansprakelijk gehouden worden in geval van grove fout. Een grove fout betreft intoxicatie, vlucht, plegen verkeersinbreuken vanaf tweede graad (bijvoorbeeld door het rood rijden, over volle witte lijn rijden, rijden aan snelheid hoger dan 30 km/u boven de toegelaten snelheid, … ). In deze gevallen zal u alle schade aan de ons terug betalen.

In geval van verkeersovertredingen en retributies zullen uw gegevens aan de verbaliserende diensten doorgegeven worden.