Projector Acer X1311WH DLP te huur geschikt voor presentatie's en film

Acer X1311WH DLP Projector (voorkant) te huurU plant een filmavond met vrienden, of u wilt een presentatie geven aan uw klanten, en u wilt een beamer huren ?

Wij hebben een nieuwe krachtige WXGA projector van 2700 ansi lumen ter beschikking. Deze beamer is zowel geschikt voor het projecteren van film als presentatie's. Bijkomstig hebben wij ook een projectiescherm van 1.25x1.25 m beschikbaar.De kostprijs voor de huur van de projector bedraagt 30 euro excl btw per dag. In deze prijs is ook het projectiescherm inbegrepen.

Reserveer nu onze Acer projector. Bij afhaling betaalt u de huurprijs plus een waarborg van 200 euro. Deze waarborg krijgt u terug op het moment dat u de projector terug brengt.

De huurprijs van onze projector bedraagt slechts

- 30 euro excl btw / dag

Neem contact met ons op om een reservatie van onze projector te bestellen...

Na ontvangst van de betaling via Paypal zenden we u een mailtje waarin we u vragen de reservatiedatum te bevestigen. In de prijs van de betaling via paypal zit een waarborg inbegrepen. Deze waarborg wordt terug gestort van zodra we de projector in dezelfde staat terug hebben ontvangen.

Onze projector wordt NIET verzonden met de post of Kiala of ... U dient hem zelf af te halen en terug te brengen.

Indien u geen Paypal account hebt, kan u toch op het paypal icoon klikken om te betalen via VISA of Mastercard. U kan ook betalen via overschrijving of u kan contant betalen bij afhaling. U verzend dan de bestelbon, maar klikt in dat geval niet op het Paypal icoon en wij sturen u dan de factuur toe per mail met de betalingsgegevens. U krijgt de projector slechts mee na ontvangst van betaling van huurprijs en waarborg via paypal, overschrijving of in contanten.

Al onze prijzen zijn incl btw, recupel, reprobel en bebat en kunnen worden gezwijzigd zonder voorafgaand bericht.

Acer X1311WH DLP Projector (achterkant) te huur