Smart E-id kaart lezer kopen om aan te melden op Tax-on-web en online belastingbrief in te vullen

PRIJSUPDATE !!!

Conceptronics E-Id Kaart lezerHet is weer de tijd van het jaar dat de belastingbrief ingevuld moet worden. Geen leuk werkje, maar het kan snel en eenvoudig via Tax-on-web. Om te kunnen aanmelden op Tax-on-web heb je een token nodig, die kan je gratis aanvragen, maar moet enkele weken wachten op de levering er van. Of je kan onmiddellijk aanmelden via je identiteitskaart met een E-ID kaart lezer.

De kostprijs van een Smart E-ID kaart lezer bedraagt 15 euro incl btw en verzending

€12.40
(Incl. 21% tax)

De Smart E-ID card reader is een kaart lezer voor oa de Belgische identiteitskaarten. Deze kaartlezer sluit je aan op een van de usb poorten van je computer. De software om de Belgische E-id kaarten te kunnen lezen, kan je gratis downloaden. De installatie er van is zeer eenvoudig. Na de installatie sluit je de kaartlezer aan en kan je onmiddellijk je E-id kaart uitlezen.

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt over onze Smart Eid Card Reader of als het niet lukt om hem hier online te bestellen...

Na ontvangst van de betaling worden de Smart E-id kaart lezer met de post naar u toe verzonden.

Duidt aan indien u de Smart Eid kaart lezer wenst af te halen! Indien u geen Paypal account hebt, kan u toch op het paypal icoon klikken om te betalen via VISA of Mastercard. Of u kan betalen via overschrijving. U klikt niet op het Paypal icoon en wij sturen u dan eerst de factuur toe per mail met de betalingsgegevens en zodra we de betaling ontvangen hebben, worden de bestelde goederen verstuurd of kan u de bestelde goederen afhalen.

Al onze prijzen zijn incl btw, recupel, reprobel en bebat en kunnen worden gezwijzigd zonder voorafgaand bericht.

Zoek