Andere diensten

PC & Notebook, printers, tablets, smartphones

Pc's en notebooksWij adviseren notebooks & pc's met Windows 10. Het is ons echter onmogelijk om prijzen van alle toestellen up to date te houden op onze webstek. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het toestel van uw keuze via onze contact pagina, al dan niet met de nodige software.

Wij zijn niet verbonden aan een bepaald merk. U kan bij ons een offerte aan te vragen voor om het even welk type of merk van computer zoals Apple, HP, Lenovo (IBM) of andere.

Ook voor printers, tablets, smartphones, camera's, netwerk apparatuur, ea kan u bij ons terecht!

Lees meer: PC & Notebook, printers, tablets, smartphones

Herstellingen van notebooks en desktop computers

Wij herstellen uw materiaal (laptop, notebook, e-book, desktop, minitower, aio, server, smartphone, tablet, printer)WS Computers kan uw computer repareren!

Wij kunnen elke computer repareren ongeacht het merk. Wij doen veel reparaties aan: HP, Lenovo, Acer, Compaq, Dell, Sony, Fujitsu Siemens, Toshiba, Micropoint, Asus, Medion, MSI, Packard Bell, Samsung en vele andere, voornamelijk het vervangen van schermen en inverters (backlights), geheugen en harde schijven, toetsenborden en covers, en andere onderdelen. Wij doen ook upgrades van firmware.

Een computer herstellen is niet zo duur als men vaak denkt. Wij geven u op voorhand een prijsopgave.

Lees meer: Herstellingen van notebooks en desktop computers

Service hulp en onderhoud

Virussen, spyware en andere problemen oplossenWij werken met een vaste prijs voor een interventie.

  • 50 euro incl btw indien minder dan een uur én bij ons ter plaatste
  • 100 euro incl btw in alle ander gevallen

Hierin kan:

  • een cleanup van 1 computer voorzien worden, inclusief scannen en verwijderen van spyware, virussen andere kwaardaardige software of
  • een herinstallatie van windows
Lees meer: Service hulp en onderhoud

Projector Acer X1311WH DLP te huur geschikt voor presentatie's en film

Acer X1311WH DLP Projector (voorkant) te huurU plant een filmavond met vrienden, of u wilt een presentatie geven aan uw klanten, en u wilt een beamer huren ?

Wij hebben een nieuwe krachtige WXGA projector van 2700 ansi lumen ter beschikking. Deze beamer is zowel geschikt voor het projecteren van film als presentatie's. Bijkomstig hebben wij ook een projectiescherm van 1.25x1.25 m beschikbaar.De kostprijs voor de huur van de projector bedraagt 30 euro excl btw per dag. In deze prijs is ook het projectiescherm inbegrepen.

Reserveer nu onze Acer projector. Bij afhaling betaalt u de huurprijs plus een waarborg van 200 euro. Deze waarborg krijgt u terug op het moment dat u de projector terug brengt.

Lees meer: Projector Acer X1311WH DLP te huur geschikt voor presentatie's en film

FIAT Ducato 2.3 bestelwagen huren

U plant het ophalen van meubelen, een onverwachte levering, of een grote of kleine verhuis en u wilt een bestelwagen huren ?

Wij hebben een Fiat Ducato 2.3JTD (110pk) bestelwagen ter beschikking. Deze bestelwagen heeft een laadruimte van 2670mm lengte, 1870mm breedte en 1662mm hoogte (L1H1). Onze bestelwagen beschikt tevens over een trekhaak. U hebt enkel een rijbewijs B nodig. De kostprijs voor de huur van onze bestelwagen bedraagt 50 euro excl btw per dag.

Onze bestelwagen voldoet aan de euro 3-norm en heeft een roetfilter, u mag er mee in de lage emissie zones rijden.

Reserveer nu onze Fiat Ducato bestelwagen. Bij afhaling betaalt u een waarborg van 450 euro + de huurprijs.

Lees meer: FIAT Ducato 2.3 bestelwagen huren

Bijles informatica nodig of hulp bij een vakantietaak voor informatica?

Hebt u priveles nodig voor informatica of hebt u hulp nodig bij een werk of taak die u moet maken ?

Stuur ons uw vragen of opgave(n) door per mail, en wij laten u snel weten wat wij voor u kunnen betekenen. 

Wij werken met een vaste prijs, deze prijs wordt op voorhand bepaald en afgesproken, zo weet u op voorhand waar u aan toe bent en hebt u geen onverwachte kosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer: Bijles informatica nodig of hulp bij een vakantietaak voor informatica?

Apple iMac MacBook iPhone iPad iPod

iPad 2 / iPhoneBij WS Computers VOF kan u alle Apple producten zoals iMac en Macbook, iPhone en iPad verkrijgen, maar ook accessoires zoals Airport, Time Capsule en Apple TV. Ook voor de installatie en configuratie van uw Apple toestellen in uw bestaand netwerk kan u bij ons terecht.

De prijzen zijn in principe dezelfde als op de apple store. In bepaalde gevallen kan dit verschillend zijn, maar dan wordt u op voorhand op de hoogte gebracht van het prijsverschil.

Alle bij ons bestelde apparaten worden door ons voor u ingesteld, bij u geleverd en aangesloten.

Neem contact op met ons indien u meer informatie wenst !

Lees meer: Apple iMac MacBook iPhone iPad iPod