PC & Notebook, printers, tablets, smartphones

Pc's en notebooksWij adviseren notebooks & pc's met Windows 10. Het is ons echter onmogelijk om prijzen van alle toestellen up to date te houden op onze webstek. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het toestel van uw keuze via onze contact pagina, al dan niet met de nodige software.

Wij zijn niet verbonden aan een bepaald merk. U kan bij ons een offerte aan te vragen voor om het even welk type of merk van computer zoals Apple, HP, Lenovo (IBM) of andere.

Ook voor printers, tablets, smartphones, camera's, netwerk apparatuur, ea kan u bij ons terecht!

Read More

Herstellingen van notebooks en desktop computers

Wij herstellen uw materiaal (laptop, notebook, e-book, desktop, minitower, aio, server, smartphone, tablet, printer)WS Computers kan uw computer repareren!

Wij kunnen elke computer repareren ongeacht het merk. Wij doen veel reparaties aan: HP, Lenovo, Acer, Compaq, Dell, Sony, Fujitsu Siemens, Toshiba, Micropoint, Asus, Medion, MSI, Packard Bell, Samsung en vele andere, voornamelijk het vervangen van schermen en inverters (backlights), geheugen en harde schijven, toetsenborden en covers, en andere onderdelen. Wij doen ook upgrades van firmware.

Een computer herstellen is niet zo duur als men vaak denkt. Wij geven u op voorhand een prijsopgave.

Read More

Service hulp en onderhoud

Virussen, spyware en andere problemen oplossenWij werken met een vaste prijs voor een interventie.

  • 50 euro incl btw indien minder dan een uur én bij ons ter plaatste
  • 100 euro incl btw in alle ander gevallen

Hierin kan:

  • een cleanup van 1 computer voorzien worden, inclusief scannen en verwijderen van spyware, virussen andere kwaardaardige software of
  • een herinstallatie van windows
Read More

Apple iMac MacBook iPhone iPad iPod

iPad 2 / iPhoneBij WS Computers VOF kan u alle Apple producten zoals iMac en Macbook, iPhone en iPad verkrijgen, maar ook accessoires zoals Airport, Time Capsule en Apple TV. Ook voor de installatie en configuratie van uw Apple toestellen in uw bestaand netwerk kan u bij ons terecht.

De prijzen zijn in principe dezelfde als op de apple store. In bepaalde gevallen kan dit verschillend zijn, maar dan wordt u op voorhand op de hoogte gebracht van het prijsverschil.

Alle bij ons bestelde apparaten worden door ons voor u ingesteld, bij u geleverd en aangesloten.

Neem contact op met ons indien u meer informatie wenst !

Read More