Andere diensten

WS Computers zorgt ook voor levering, configuratie, plaatsing van u computers, laptops, printers, onderhoud en herstellingen. Wij zijn gespecialiseerd voor het beheer van computer systemen van kleine zelfstandigen. Meer info hierover vindt u op deze pagina's, of neem vrijblijvend contact op met ons.

PC & Notebook

Pc's en notebooksWij adviseren notebooks & pc's met Windows 10. Het is ons echter onmogelijk om prijzen van alle toestellen up to date te houden op onze webstek. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het toestel van uw keuze via onze contact pagina, al dan niet met de nodige software.

Wij zijn verbonden aan een bepaald merk. U kan bij ons een offerte aan te vragen voor om het even welk type of merk van computer zoals Apple, HP, Lenovo (IBM) of andere.

Lees meer: PC & Notebook

Service hulp en onderhoud

Virussen, spyware en andere problemen oplossenWij werken met een vaste prijs voor een interventie.

  • 50 euro incl btw indien minder dan een uur én bij ons ter plaatste
  • 100 euro incl btw in alle ander gevallen

Hierin kan:

  • een cleanup van 1 computer voorzien worden, inclusief scannen en verwijderen van spyware, virussen andere kwaardaardige software of
  • een herinstallatie van windows

Lees meer: Service hulp en onderhoud

Herstellingen van notebooks en desktop computers

Wij herstellen uw computer (laptop, notebook, e-book, desktop, minitower, aio, server)WS Computers kan uw computer repareren!

Wij kunnen elke computer repareren ongeacht het merk. Wij doen veel reparaties aan: HP, Lenovo, Acer, Compaq, Dell, Sony, Fujitsu Siemens, Toshiba, Micropoint, Asus, Medion, MSI, Packard Bell, Samsung en vele andere, voornamelijk het vervangen van schermen en inverters (backlights), geheugen en harde schijven, toetsenborden en covers, en andere onderdelen. Wij doen ook upgrades van firmware.

Een computer herstellen is niet zo duur als men vaak denkt. Wij geven u op voorhand ook de kostprijs door. U krijgt altijd een vrijblijvende prijsopgave.

Lees meer: Herstellingen van notebooks en desktop computers

Projector Acer X1311WH DLP te huur geschikt voor presentatie's en film

Acer X1311WH DLP Projector (voorkant) te huur

U plant een filmavond met vrienden, of u wilt een presentatie geven aan uw klanten, en u wilt een beamer huren ?

Wij hebben een nieuwe krachtige WXGA projector van 2700 ansi lumen ter beschikking. Deze beamer is zowel geschikt voor het projecteren van film als presentatie's. Bijkomstig hebben wij ook een projectiescherm van 1.25x1.25 m beschikbaar.De kostprijs voor de huur van de projector bedraagt 50 euro incl btw. In deze prijs is ook het projectiescherm inbegrepen.

Reserveer nu onze Acer projector. Bij afhaling betaald u de huurprijs plus een waarborg van 200 euro. Deze waarborg krijgt u terug op het moment dat u de projector terug brengt.

Lees meer: Projector Acer X1311WH DLP te huur geschikt voor presentatie's en film

Zoek