Upgrade gratis naar Windows 10, de beste Windows ooit

Windows 10 laptop mobile

De eenvoudigste manier om de gratis upgrade te ontvangen is om de app Windows 10 downloaden te ontvangen. De app bevat informatie over Windows 10, voorziet in een compatibiliteitsrapport dat controleert of uw apps, programma's en apparaten in Windows 10 werken, en bevat informatie over hoe u uw gratis upgrade reserveert.

Als u een apparaat hebt dat hiervoor in aanmerking komt waarop een legitieme versie van Windows 7 SP1 of Update voor Windows 8.1 wordt uitgevoerd en waarop Windows Update is ingeschakeld, wordt de app Update voor Windows 8.1downloaden automatisch als Windows-pictogram weergegeven in het systeemvak aan de rechterkant van de taakbalk. Klik of tik op het pictogram om de app Windows 10 downloaden te openen en ga aan de slag.

Lees meer: Upgrade gratis naar Windows 10, de beste Windows ooit

Subcategorieën

Laatste nieuwtjes ...

U kan bij WS Computers terecht voor domein registratie, web hosting, en web design in WordPress of Joomla en met Artisteer.

WS Computers zorgt ook voor levering, configuratie, plaatsing van u computers, laptops, printers, onderhoud en herstellingen. Wij zijn gespecialiseerd voor het beheer van computer systemen van kleine zelfstandigen. Meer info hierover vindt u op deze pagina's, of neem vrijblijvend contact op met ons.