Acer racet samen met Ferrari naar het podium

Acer, een van de meest toonaangevende ITbedrijven ter wereld, heeft een akkoord gesloten met Scuderia Ferrari. Acer zal als “Official Supplier” het Ferrari-team voorzien van notebooks, pc’s, servers en monitoren.

Op 7 februari werd het nieuwe Ferrari model gepresenteerd waarmee zij zullen strijden naar de titel van de Wereldkampioenschappen F1 in 2003: de F2003-GA Scuderia heeft als winnaar van de laatste vier kampioenschappen voor fabrikanten een reputatie te verdedigen. Het wil aan de top blijven met uitmuntend presterende sportwagens in een competitie waar zeer vastberaden rivalen en ‘s werelds belangrijkste autofabrikanten het tegen elkaar opnemen. Wie wil winnen, kan niets aan het toeval overlaten of op z’n lauweren rusten.

Gianfranco Lanci – Voorzitter van Acer IOBG & Acer EMEA zag het zo: “Ferrari’s aanpak is zeer positief: Ze hebben aandacht voor het kleinste detail en streven naar voortdurende perfectie. Deze aanpak ligt zonder meer in lijn met de overwinningsdrang die het Acer-team aanzet tot het behalen van zijn groeiobjectieven.”

“Vernieuwing en technologie op het scherp van de snee” - aldus nog Gianfranco Lanci - “zijn steeds kenmerkend geweest voor de F1- en IT-wereld. We zijn er rotsvast van overtuigd dat onze samenwerking met Scuderia Ferrari de herkenbaarheid van het Acer-merk zal stimuleren en onze positie als één van de leiders in de IT-markt verder zal versterken.”

Acer Ferrari


Acer Notebooks op het circuit in Australië tijdens de eerste Formule 1 race van het seizoen!

In Maranello zijn de afgelopen week verscheidene Acer notebooks, desktops, LCD-monitoren, PDA’s en accesoires afgeleverd.

Tijdens de Grand Prix van Australië, op 9 maart in Melbourne, zullen de Acer notebooks gebruikt worden door de technische staf van Scuderia Ferrari voor de telemetrische analyses en simulaties.

Acer Official Supplier Scuderia Ferrari

Acer Ferrari

(bron: acer.be partner site)